Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, ittifak ortakları HDP’ye bakanlık vaadinde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bugün söylem değiştirdi.

AK Partili olduğunu dile getiren bir vatandaşın konu hakkında kendisine yönelttiği, “CHP iktidara gelirse HDP’ye bakanlık verecek mi?” sorusuna yanıt veren Tekin, “Öyle bir şey yok. HDP ayrı, CHP ayrı. Beraber değiliz elbette.” diyerek yanıt verdi.
CHP’nin önemli isimlerinden Murat Karayalçın ise geride kalan gün CHP’nin HDP ile ilişkisinin olduğunu itiraf etmiş, ”HDP önemli bir aktör ve görüşmemiz sürüyor” demişti.

 

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/hdpye-bakanlik-verilebilir-diyen-gursel-tekinden-geri-vites-oyle-bir-sey-demedim-video-420860

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/hdpye-bakanlik-verilebilir-diyen-gursel-tekinden-geri-vites-oyle-bir-sey-demedim-video-420860

Leave a Comment