Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Mehmet Ali Çelebi, CHP’den istifa ederek önce Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’ne ardından ise Erdoğan’a teşekkür ederek AKP’ye katıldığını açıkladı. Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin Ergenekon davasına rağmen AKP’ye katılması gündemde geniş yankı uyandırırken, gazeteci Enver Aysever küplere bindi. 
Aysever, 2015 yılında Mehmet Ali Çelebi için yazdığı “Genelkurmay Başkanı olmalı” yazısını canlı yayında yırttı.
Tele1’de canlı yayımlanan “Gündeme Not” programında konuşan gazeteci Enver Aysever,  “Allah da benim cezamı versin” diyerek yazdığı yazıyı yırttı, parça parça etti.
Aysever, 7 yıl önce yazdığı yazıda yer alan şu sözleri okudu:
“Bu mahkemeler boyunca dimdik duran birisi vardı. Hani şu sehven ömrü çürüyen Teğmen Çelebi… Bence Genelkurmay Başkanı o olmalı. Silah arkadaşlığı nedir, dava adamlığı nedir, hepimize gösterdi.”…

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12362631/mehmet-celebi-akpye-gecti-unlu-gazeteci-canli-yayinda-kuplere-bindi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12362631/mehmet-celebi-akpye-gecti-unlu-gazeteci-canli-yayinda-kuplere-bindi

Leave a Comment