Posted on: 27 Haziran 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşın sevgilisi kazancının da hiç eksilmeyeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, o işi canlandıracağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kısmetin açılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın sevgilisi gördüyseniz:

  • Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşın kaybolması sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın ile konuşmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşın nisanlandi sermayesinin boşa gideceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada küs arkadaşın ağlaması işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada iki arkadaşın tartışması işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın ev alması problemlere çözüm bulunacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate işarettir.

Rüyada arkadaşın yaralanması herkesin şaşırtılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşın kızması gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Leave a Comment