Posted on: 27 Haziran 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada pilav yiyememek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pilav yiyememek gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada pilav yiyememek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok hayırlı şeylere rivayet eder.

Rüyada pilav et yemek sıkıntılı bir döneme gireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işaret eder.

Rüyada sebzeli pilav rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pilav dökülmesi işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada pilav ve et dağıtmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işsizin iş bulacağına inanılır.

Rüyada pilav dağitmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pilav hazırlamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada pilav atmak insanlarla bir araya geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işarettir.

Leave a Comment