Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bacak kırılması ne demek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, fakirlikten kurtulacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kırılması ne demek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Rüyada birinin bacak kırılması olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kırılması ne demek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine inanılır.

Rüyada bacak kemiği kırılması daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak kemiğinin kırılması akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol ve bacak kırılması mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Rüyada kol bacak kırılması sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada bacak kırılması kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bacak kırılması görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment