Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yılan görmek ve sesini duymak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada yılan görmek ve sesini duymak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada yılan görmek ve sesini duymak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada allahın sesini duymak görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü sesini duymak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada hz ali nin sesini duymak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç sesini duymak yeni bir eve taşınılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada sesini çıkaramamak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin sesini duymak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının sesini duymak ümitsizliğe, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment