Posted on: 5 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ensede şişlik görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ensede şişlik gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada ensede şişlik görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ensede kan görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ensede dövme görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, uzun ve hayırlı bir ömre inanılır.

Rüyada ensede nefes hissetmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ensede böcek görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ensede yara görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bacakta şişlik zor zamanların sona ereceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Rüyada boğazda şişlik çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment