Posted on: 3 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gördüğün kişinin mesaj atması işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada gördüğün kişinin mesaj atması gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada gördüğün kişinin mesaj atması çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Rüyada mesaj beklediğin kişinin mesaj atması böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gördüğün kişinin değişmesi dertlerin artacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gördüğün kişinin seni rüyasında görmesi maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada gördüğün kişinin hiç konuşmaması ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada gördüğün kişinin ölmesi karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gördüğün kişinin seninle konuşmaması eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğimiz kişinin mesaj atması nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Leave a Comment