Posted on: 3 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada siyah kısa elbise giymek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kısa elbise giymek gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada siyah kısa elbise giymek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah elbise giymek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Rüyada siyah kısa kollu elbise giymek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kısa elbise giydiğini görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Rüyada çok kısa elbise giymek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa kot elbise giymek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa elbise almak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada dar kısa elbise giymek yanlış yatırımlar yapılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Leave a Comment