Posted on: 18 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada güneşin ters batması hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sevindirici şeyler duymaya, fakirlerin zenginleşeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, müjdeli haberler alacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneşin ters batması gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Rüyada güneşin ters batması eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Rüyada güneşin ters doğduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin sıcaklığı haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Rüyada güneşin parçalanması koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada güneşin kayması zor ve kötü günlerin geleceğine, hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Rüyada güneşin büyümesi rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalettir.

Rüyada güneşin ısıtması çok üzüntülü bir döneme girileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada güneşin sönmesi ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına tabir olunur.

Leave a Comment