Posted on: 14 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada olmayan görümce görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine işarettir.

Rüyada olmayan görümce gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada olmayan görümce görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, şan şöhret kazanacağına tabir olunur.

Rüyada görümce ile ağlamak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada görümce ile oynamak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada görümce ile tartışmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümce nedir allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümce ile konuşmamak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada görümce ile dertleşmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümce dövmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, helal kazanç elde edeceğine delalet eder.

Leave a Comment