Posted on: 14 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada taşla kafa ezmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kazancının katbekat artacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada taşla kafa ezmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada taşla kafa ezmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalettir.

Rüyada taşla kafa kırmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşla ezmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada taşla yaralamak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşla kovalanmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşla savaşmak aileden ayrı kalınacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşla konuşmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, her gün daha fazla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada tasla su vermek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Leave a Comment