Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada semt görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada semt gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız ortadan kalkabilir.

Rüyada semt görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir semt görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir semt görmek çok sevileceğine, de zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada lüks semt görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada semt ismi duymak aşının da çoğalacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada zengin semt görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lüks bir semt görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada semt adı duymak fesat ve kötü kimselerden olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Leave a Comment