Posted on: 18 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tül perde diktirmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına tabir olunur.

Rüyada tül perde diktirmek gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Rüyada tül perde seçmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, variyetinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde kısaltmak düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine inanılır.

Rüyada yırtık perde sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada perde takmak dolayısıyla geleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada perde yemek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Rüyada perde dikilmesi çok başarılı adımlar atacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde diktirmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada perde ütülemek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment