Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeşil pijama giyen birini görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet eder.

Rüyada yeşil pijama giyen birini gördüyseniz:

  • Provokasyonlara tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada yeşil pijama giyen birini görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz pijama giyen birini görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada pembe pijama giyen birini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada pijama giyen birini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı giyen birini görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada yeşil giyen birini görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil manto giyen birini görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek giyen birini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Leave a Comment