Posted on: 4 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak çalışmalarının artacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten düşerken birinin kurtarması yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken tutmak hoşluk içinde olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun yüksekten düşerken tutmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşerken görmek işlerinin yaver gideceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet eder.

Leave a Comment