Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ( TBMM) milletvekillerini yoğun bir hafta bekliyor. Haftalık çalışmasına Salı günü başlayacak Genel Kurulda, Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamında Lübnan’da bulunan Türk askerinin görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi görüşülecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, aynı gün, Amasra’da maden ocağındaki patlamayla ilgili Meclisi bilgilendirecek.
ÖZEL ENDÜSTRİ YASA TEKLİFİ TBMM’YE GELİYORMeclis, önemli konuları ele alacağı yoğun bir haftaya giriyor. Genel Kurulda daha sonra Endüstri Bölgeleri Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine başlanacak.  Teklifle, kurulu alanlarda 150 bin metrekare şartı 100 bin metrekareye, boş alanlarda 200 bin metrekare şartı 150 bin metrekareye düşürülerek, yüksek teknolojili, stratejik, katma değerli, ihracat potansiyeli yüksek yatırımların da özel endüstri bölgesi ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390230/2023-yili-butcesi-bu-hafta-tbmmye-geliyor

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390230/2023-yili-butcesi-bu-hafta-tbmmye-geliyor

Leave a Comment